Grafmonumenten 

We weten hoe lastig het is om in een tijd van verdriet keuzes te moeten maken over een grafmonument.

Wij merken echter ook dat het troost biedt om samen over de overledene te praten en te bekijken wat de meest passende manier is om die herinnering vorm te geven. We denken dan ook rustig met u mee en we zullen er alle aan doen om uw wensen te verwezenlijken.

Eer doen aan degene die is overleden en tegelijkertijd ervoor zorgen dat de nabestaanden die het graf bezoeken het gevoel hebben dat het klopt: dat het monument past bij hoe het leven met hem of haar was. Een monument van glas is zonder meer troostrijk.

Op uw verzoek spreken wij met elkaar af om de mogelijkheden te bekijken.

Die zijn oneindig. We kunnen glas combineren met hout, roestvrij staal of natuursteen. Het glas kunnen wij in vrijwel elke vorm snijden, buigen of zandstralen, juist de combinatie van verschillende technieken wordt in de praktijk toegepast. Beton of natuursteen in combinatie met glas geeft oneindig veel mogelijkheden.

We kunnen het glas kleur geven en met een speciale digitale printtechniek kunnen wij een foto verwerken in het glas. Hier kunnen we een grafmonument persoonlijk maken. De techniek is duurzaam en kleurecht. Naast digitale printtechniek passen we ook zandstraal werk regelmatig toe in een glazen grafmonument, door het werken met meerdere diepe lagen in het glas, ontstaat er een realistische afbeelding.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertalen uw wensen zorgvuldig en respectvol.

 

Glazen_grafmonument_met_folie_geprint_digitaal                     Glazen_grafsteen_monument_gezandstraald

Glazen grafmonument volgens uw persoonlijk ontwerp.

Hoe brengen we een foto en een tekening tot leven, of hoe krijgen we de natuur in een grafmonument. Bij Freja-Glas gaan we in overleg met u om een persoonlijk resultaat te behalen. Dit geheel na uw wens.

 

Het is zoals Remco Campert het verwoord: 

campert

Comments are closed.